Over ons

Studio ‘Jack the Cutter’ werd 20 jaar geleden opgericht door Michel Ronsmans, na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij leidinggevende facilitaire huizen en broadcasters.

Ondertussen is studio ‘Jack the Cutter’ uitgegroeid tot een kwalitatief postproductie-huis dat zijn mannetje kan staan aan de top van de Belgische tv-wereld, industriële en commerciële producties. 

We beschikken over 3 montagestudio’s, allen geschikt voor high-end afwerking . Voor audio-afwerking kan je terecht in onze Protools studio.

Alle non-lineaire studio’s zijn aangesloten op een centraal storagesysteem. Zo kan het materiaal vanuit meerdere studio’s tegelijk bewerkt worden. 

We verzorgen de nabewerking van uw programma: van ruw beeldmateriaal tot afgewerkt programma. Of het nu gaat om een tv-programma, een commercial of een bedrijfsfilm. 

Hoewel audio nabewerking meestal de laatste schakel is in de afwerking van een audiovisuele productie, is het zeker niet de minst belangrijke. Het subtiel wegwerken van onvolkomenheden in het geluid en het toevoegen van sfeermuziek, speciale effecten en commentaarstemmen, maken het beeld compleet.