Kleurcorrectie

Net zoals alle creatieve elementen in het productieproces is de juiste kleur van het eindproduct een belangrijke factor om het gewenste resultaat te bereiken.

Onze ervaring in kleurcorrectie en colorgrading kunnen de schoonheid van uw beelden nog meer laten spreken en de gewenste sfeer oproepen bij de kijkers.

Standaard kleurcorrectie kan een monteur uitvoeren op Avid Media Composer, Symphony en DS. Maar kleurcorrectie en colorgrading op  DaVinci Resolve brengt deze vaardigheid naar een hoger niveau.  In combinatie met een Tangent Element paneel kunnen we zo een kleurdesign ontwerpen voor u dat er prachtig uitziet op elk scherm. U zal uw ogen niet geloven als u het resultaat ziet van onze colorgrading.

Kleurcorrectie

Bij de kleurcorrectie worden belichting, witbalans en contrast op punt gezet. Eventuele ruis in uw beelden wordt weggewerkt.

Colorgrading

Colorgrading is waar de magie plaatsvindt. Door een juiste balans tussen licht, schaduw en belichting creëren we een consistent look over alle scenes heen. Daarna worden accenten en creatieve elementen toegevoegd.